Nieuws

Ken je al onze Xplora smartwatches al?

Ken je al onze Xplora smartwatches al?

Met de Xplora smartwatch kan je kind zelfstandig de wereld ontdekken, vrienden ontmoeten, buiten actief zijn en avonturen beleven - terwijl je altijd weet waar je kind is, en je steeds in contact kunt blijven met je kind.

De Xplora smartwatch kan veel meer dan alleen bellen!

Belangrijkste functies:

- Bellen en berichten
- Camera
- GPS
- Stappenteller
- Veilige zones
- Schoolmodus
...en nog veel meer!

Leer er hier alles over.


De Xplora app.

De watch wordt geactiveerd via de Xplora familie app en wordt ingesteld door de ouders of een andere vertrouwde persoon. We noemen de persoon die het overzicht behoudt in de app de voogd. Ouders of de voogd behouden dus altijd de regie. Je kunt contacten toevoegen via de app, en alleen deze contacten zijn te zien op de Xplora watch. Het kind kan alleen communiceren met deze toegevoegde contacten. Ook andere functies, zoals het instellen van een wekker, schoolmodus of veilige zones worden door de voogd via de familie app geregeld.

Welk model past het beste bij je kind?

Xplora is een toonaangevende Europese smartwatch-fabrikant en heeft alle functies op de Xplora Smartwatch en de bijbehorende app zo gemaakt dat deze perfect passen bij de behoeften van kinderen en hun ouders.

Premiummodel - X5 Play

De X5 Play past perfect bij actieve, sportieve kinderen. De watch is waterbestendig met IP68 (maar liever niet in het zwembad gebruiken), heeft een 2MP camera, en 800 mAh batterijvermogen. Het horloge is bestand tegen veel soorten buitenactiviteiten en de functies brengen gegarandeerd veel plezier! Kleuren: Zwart, Roze, Blauw.

De kleurrijke nieuwkomer - XGO3

Met de XGO3 krijg je meer voor minder dan je denkt! Een echte aanrader voor actieve ontdekkers, met alle functies die je van Xplora verwacht, voor een wat lagere prijs. Foto's maken met de 2MP camera, GPS tracking, berichten sturen en bellen, met daarbij 800 mAh batterijvermogen. Verkrijgbaar in blauw, roze, zwart, oranje en groen. Lees hier meer over deze topper.

 

Instapmodel - XGO2

De XGO2 is gemaakt voor kleine avonturiers. Uitgerust met een zaklampfunctie, stofbescherming, en bescherming tegen tijdelijke onderdompeling tot een waterdiepte van maximaal 1 meter, kan de watch meegenomen worden op spannende ontdekkingstochten. Kleuren: Zwart, Roze, Blauw, Groen.

 

Voor iedereen die actief wil zijn - Xmove

Met de Xmove kunnen zowel kinderen als ouders hun activiteit bijhouden. Deze watch heeft een elegante look, en biedt net als de andere watches toegang tot ons Goplay platform via de Xplora app. Zo kun je samen met je kind actief zijn, je activiteit vergelijken en samen meedoen aan toffe acties!

De Xmove is beschikbaar in het roze, petrol, zwart en grijs. 

Alle Xplora producten en diensten voldoen aan de AVG-voorwaarden. De communicatie van het horloge is gecodeerd en geheel veilig. Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

Kijk hier voor meer hulp, of stuur een mail naar support.nl@xplora.com