De Xplora smartwatch is de perfecte begeleider voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar oud!

Met de Xplora smartwatch kan je kind zelfstandig de wereld ontdekken, vrienden ontmoeten, actief zijn en avonturen beleven - terwijl je altijd weet waar je kind is, en je steeds met je kind kunt communiceren.

Xplora is meer dan alleen de eerste mobiele telefoon voor kinderen.

Belangrijkste functies:

- Bellen en berichten
- Camera
- GPS
- Stappenteller
- Veilige zones
- Schoolmodus
en nog veel meer!Xplora familie app. Het horloge wordt geactiveerd via de Xplora familie app en wordt ingesteld door de ouders of een andere vertrouwde persoon. Ouders behouden dus altijd de regie. Je kunt contacten toevoegen via de app, en alleen deze contacten zijn te zien op het Xplora horloge. Het kind kan alleen communiceren met de contacten die door de ouders zijn toegevoegd. Alle andere functies, zoals het instellen van een wekker, schoolmodus of veilige zones worden door de ouders via de familie app geregeld. Welk model past het beste bij je kind? Xplora is een toonaangevende Europese smartwatch-fabrikant en heeft alle functies op de Xplora Smartwacht en de bijbehorende app zo gemaakt dat deze perfect passen bij de behoeften van kinderen en hun ouders.

Premiummodel - X5 Play.
De X5 Play is de perfecte begeleider voor actieve, sportieve kinderen.
Het is waterdicht tot IP68, heeft een 2MP camera, en 800 mAh batterijvermogen. Het horloge is bestand tegen alle soorten buitenactiviteiten en de functies brengen gegarandeerd veel plezier! Kleuren: Zwart, Roze, Blauw.
Prijs: €169,99

Instapmodel - XGO2
De XGO2 is gemaakt voor kleine avonturiers. Uitgerust met een zaklampfunctie, stofbescherming, en bescherming tegen tijdelijke onderdompeling tot een waterdiepte van maximaal 1 meter, is het de veilige begeider voor spannende ontdekkingstochten. Kleuren: Zwart, Roze, Blauw, Groen.
Prijs: €119,99

Alle Xplora producten en diensten voldoen aan de AVG-voorwaarden. De communicatie van het horloge is gecodeerd en geheel veilig. Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

 

Email: support@myxplora.com