Nieuws

Het Goplay activiteitenplatform - ons supergave universum voor kids!

Het Goplay activiteitenplatform - ons supergave universum voor kids!

 

Wat is Goplay?

Goplay is ons activiteitenplatform voor alle actieve Xplora-klanten. Goplay is een online wereld waar jij en je kinderen kunnen deelnemen aan een aantal supercoole campagnes, waarbij fysieke activiteit, plezier hebben, ontdekken, spelen en leren aangemoedigd wordt. Ja precies, al deze dingen zijn ons doel! Nu de hoeveelheid schermtijd voor kinderen toeneemt met de ontwikkeling van technologie, op zowel een positieve manier, als een wat negatievere manier, is lichaamsbeweging nog belangrijker dan ooit. Een goed evenwicht tussen schermtijd en activiteit is niet altijd gemakkelijk, maar we willen hier wel naar streven. Wij ouders kunnen hierbij onze kinderen helpen goede en gezonde gewoontes aan te leren, die ze in hun hele verdere leven kunnen meenemen. Hier kun je wat meer lezen over het reduceren van schermtijd voor je kind. Daarnaast maakt onze watch buitenspelen nog makkelijker omdat je kan zien waar je kind is, en altijd kunt bellen of een berichtje kunt sturen. Daarmee zetten je kinderen hun eerste stappen richting meer onafhankelijkheid, terwijl ze actiever worden en de wereld meer gaan verkennen. 

Kinderen kunnen toffe prijzen winnen!

De Xplora smartwatch heeft een ingebouwde stappenteller, die elke dag automatisch op 0 begint. Alle stappen worden dagelijks geregistreerd op het Goplay activiteitenplatform, waar elke 1.000 stappen gelijk staan aan één Xplora coin! Je zult verbaasd staan hoeveel die kleine voetjes bewegen gedurende de dag! Volgens ons onderzoek bewegen kinderen die meedoen aan het Goplay platform 20% meer dan kinderen die niet meedoen.

Met onze Xplora watches kun je meedoen aan onze verschillende campagnes op het Goplay platform. Bovendien kunnen kinderen Xplora munten inwisselen voor prijzen in de Goplay shop. De webwinkel is elke vrijdag geopend van 16:00 uur tot zondag middernacht (CET). En tegenwoordig is het ook nog mogelijk om op bepaalde producten te bieden in een echte veiling. Elke week worden er nieuwe artikelen aan de Goplay winkel toegevoegd!

We hebben campagnes georganiseerd met The Boss Baby: Family Business, Space Jam: A New Legacy, Tom & Jerry, Sonic, UNICEF Kid Power®, en nog veel meer! Kinderen kunnen meedoen aan deze campagnes en coole prijzen winnen - of ze kunnen hun coins inzetten om kinderen te helpen via bijvoorbeeld de UNICEF campagne. 

 Lees hier meer over Goplay!

Jij kunt meedoen samen met je kids!

Je kunt nu als ouder ook meedoen met het verzamelen van stappen en je kunt de verzamelde coins ook aan je kinderen geven (als je dat wilt). Met onze super hippe XMOVE activity tracker hou je zelf je activiteit bij, en kan de hele familie met elkaar de strijd aangaan wie de meeste stappen heeft gezet. 

 

Lees hier meer over wat de XMOVE allemaal kan, met een hartslagmeter, bewegingssensor, slaapmonitor, stappenteller en bluetooth.

 

Hoe doe je mee met Goplay?

Het is heel gemakkelijk om je aan te melden op ons Goplay platform. Het enige wat je nodig hebt is je Xplora watch, en een gebruikersnaam die je ook op de app voor ouders gebruikt. 

  1. Ga naar goplay.myxplora.com om je aan te melden
  2. Log in op het Goplay platform met de gebruikersnaam die je ook gebruikt in de Xplora app
  3. Doe de Xplora watch om en verzamel stappen! Bekijk hoeveel stappen je gezet hebt, en hoeveel Xplora coins je daarmee hebt verdiend via de Xplora app of online via het Goplay platform

Heeft je kind nog geen Xplora smartwatch?

Koop je smartwatch nu via onze online shop, en laat je kind op een veilige manier kennis maken met de digitale wereld, en daarnaast meedoen aan onze campagnes via Goplay. Welkom in onze Xplora wereld!