ELKE STAP TELT

2,277,000,000 STAPPEN

2,277,000,000 STEPS

Doe mee met onze beweging om veilige, gezonde en sociaal betrokken kinderen te stimuleren.

ELKE STAP TELT

2,277,000,000 ÉTAPES

2,277,000,000 STAPPEN

Doe mee met onze beweging om veilige, gezonde en sociaal betrokken kinderen te stimuleren.

ONZE STERKE REDEN WAAROM

Xplora werd opgericht met de missie om kinderen een veilige introductie te geven in de digitale wereld en een betere balans te vinden tussen schermtijd en fysieke activiteit. Iets wat de laatste jaren steeds belangrijker is geworden, aangezien de toenemende schermtijd en inactiviteit onder kinderen wereldwijd een snel groeiend probleem is. In sommige landen brengen jongeren tegenwoordig gemiddeld 6 uur of meer per dag voor een scherm door!


Onze visie is dan ook om kinderen over de hele wereld te laten ervaren hoe hun dagelijkse activiteiten een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen. Zowel in de zin van actiever en gezonder worden als via onze samenwerkingen met partners om andere kinderen te helpen.

ONZE HUIDIGE FOOTPRINT

Xplora werd opgericht in 2016, is snel gegroeid en heeft inmiddels kantoren in zes landen met partners, resellers en distributeurs. Ons team bestaat uit meer dan 40 medewerkers, waarvan de meesten zelf ouders zijn, met een ware passie en toewijding om onze visie te verwezenlijken.

Wij geloven dat lichaamsbeweging en interactie tussen kinderen en hun gezin de kracht hebben om de wereld te veranderen.

- Sten Kirkbak, Xplora oprichter, CEO & vader van vier.

HOE HET XPLORA GOPLAY PLATFORM WERKT

De basis van het platform is gebaseerd op het verzamelen van Xplora Munten. De gebruikers ontvangen één munt per 1.000 stappen welke worden verzameld op je account. Je kunt producten, diensten en badges inwisselen, doneren aan goede doelen, schenken aan vrienden en meer. Allemaal gebaseerd op jouw activiteit! Probeer het vandaag nog zelf door de Xplora App te downloaden.

Je kunt onze smartwatches gebruiken als stappenteller, een andere activiteit meter of zelfs als smartphone.

Onze Community