Nieuws

Onze top 10 zomeractiviteiten voor 2022!!

Onze top 10 zomeractiviteiten voor 2022!!

We hebben 10 toffe zomeractiviteiten op een rijtje gezet voor het hele gezin!

Het wordt weer warmer, en de dagen zijn op zijn langst. Zijn jullie al hard plannen aan het maken voor de zomervakantie? Wordt het een reisje ergens heen, of laten jullie de drukke vliegvelden en autowegen voor wat ze zijn en blijven jullie lekker thuis? Of je nou thuis in de tuin bent, of op de camping: wij hebben 10 gave activiteiten op een rijtje gezet, die je op mooie dagen kunt gaan ondernemen!

Lees meer en koop hier de X5 Play.

 Het mooie van onze favo activiteiten is, dat ze niet veel kosten en dat je er niet ver voor hoeft te reizen. En je kunt er ook nog eens heel veel stappen door zetten, die op je watch bijhouden en omzetten in Coins via Goplay. 


Hier komen onze activiteiten, en je kunt de lijst zelf natuurlijk altijd nog langer maken!

1. Ontdek een nieuwe speeltuin. 

Er is een reden waarom we altijd teruggaan naar onze favoriete plek, maar hoe leuk is het om een echte avonturier te zijn voor een dag en naar een speelplaats te gaan waar je nog nooit bent geweest? En helemaal tof is het om een fietsrondje met verschillende speeltuinen te ontdekken. Zo heb je meteen een dag-vullend programma!

2. Ga picknicken. 

Smeer je favoriete broodjes, neem lekker fruit en sapjes mee en ga naar een park in de buurt om te lunchen. Of nog beter – maak samen met je kids de lunch klaar, door zelf lekker wraps en belegde broodjes voor te bereiden. Hier vindt je nog meer fijne picknickrecepten!

3. Waterballon gevecht. 

Wanneer er warme dagen aanbreken is dit een geweldige manier om wat verkoeling te vinden. En dit is net zo leuk voor volwassenen als voor kinderen! (Kijk wel uit dat je Xplora Smartwatch niet al te nat wordt!)

4. Pluk je eigen boeket.

Ga naar een van de pluktuinen, en pluk je eigen boeket, of oogst daar je eigen fruit! Zo kun je het huis helemaal opvrolijken met mooie bloemen, of het boeket als cadeautje aan iemand anders geven. 

5. Ga afval opruimen op het strand. 

Wat zo goed is aan kinderen die in deze tijd opgroeien, is dat ze zoveel om het milieu en de wereld om zich heen geven. Ga tijdens de volgende wandeling naar het strand en ruim wat afval op. Het leukste is om er een wedstrijdje van te maken: wie ruimt het meeste afval op? En mocht het strand niet in de buurt zijn, dan kan je dit natuurlijk ook in het bos doen!

6. Maak sieraden. 

Helaas regent het soms en dan is het heerlijk om thuis te blijven met een lekker kopje thee. Echt een middag om te knutselen, dus ga aan de slag en maak je eigen sieraden!

7. Ren in de regen. 

Weet je nog hoe leuk het was om als kind laarzen aan te doen en lekker door de regen te rennen en in de plassen te stampen? Mocht het fiks regenen, ga dan juist naar buiten en dans rond in de regen! Maar kijk ook hier weer een beetje uit voor je Xplora Watch. 

8. Kampeer in de tuin. 

Haal je kampeerspullen van zolder en maak de beste campingplaats ooit. Hang gezellige lampjes op, haal wat dekens, boeken en spelletjes, en natuurlijk wat lekkers om te eten!

9. Organiseer een springtouwcompetitie. 

Wie kan het langst achter elkaar blijven springen? En misschien kan er iemand een leuke trick, waar je dan ook nog eens een gaaf filmpje van kan maken voor insta of TikTok!

10. Ga schat zoeken

Wij zijn helemaal fan van Geocaching! Via deze app kun je schatten zoeken die andere mensen ergens verstopt hebben, en je moet ervoor zorgen dat niemand ziet dat jij de schat gevonden hebt. En je kunt ook je eigen schat ergens achterlaten en bekijken of mensen jouw schat kunnen vinden!


Zo, hier is je lijst met 10 spannende activiteiten voor het hele gezin. En mocht je deze activiteiten uitvoeren, vergeet dan niet met je smartwatch een paar toffe foto's te maken en die op Social Media te posten. Je mag ons daarbij natuurlijk altijd taggen :). Dat vinden we superleuk! 


Lees meer en koop hier jouw X5 Play!