Nieuws

Xplora betreedt de wereld van Roblox - speel GoPlant!

Xplora betreedt de wereld van Roblox - speel GoPlant!

 

Gezond gamen is de toekomst! 

Voor de allereerste keer kan de Xplora smartwatch worden gebruikt als hulpmiddel om een spel te spelen op Roblox. Het supertoffe avonturenspel GoPlant! is nu beschikbaar op het beroemde gamingplatform, waar kinderen hun activiteit kunnen omzetten in een totaal nieuwe en gezondere game-ervaring!

Al 5 jaar lang is het Xplora’s missie om gezinnen te ondersteunen om actief te blijven en om daarnaast kinderen een veilige introductie te geven in de digitale wereld. Elke week zetten Xplora-gebruikers meer dan een miljard stappen. Dat is het equivalent van een rondje om de wereld lopen! Nu tilt Xplora deze missie naar een hoger niveau, omdat digitaal gamen toch een grote plek heeft in de levens van kinderen van generatie Alpha.

Roblox is de perfecte omgeving om deze visie te ondersteunen en uit te bouwen. Het platform met meer dan 50 miljoen dagelijks actieve gebruikers geeft zijn gebruikers de kans om hun eigen game-werelden te ontwikkelen en zo hun eigen creativiteit vrij te ontplooien. 

Met het inventieve en interactieve Xplora Roblox spel GoPlant! wordt iedereen aangemoedigd om actief te worden, de stappenteller te laten lopen en welverdiende Xplora Coins te bemachtigen door lekker buiten te bewegen en een Xplora smartwatch te dragen! De verdiende Coins, verkregen door de fysieke activiteit, geven boosts waarmee sneller in het spel vooruit te komen is - het is een win-win voor iedereen! 

Waar wacht je nog op? Doe nu mee met het Xplora GoPlant-spel op ROBLOX!!!

 

Hoe werkt het?

GoPlant! is een avonturenspel waarbij je zaadjes kan planten om bloemen en bomen te laten groeien, en onderweg je eigen huisdieren kunt hebben! Hoe meer planten je kweekt, hoe meer zuurstof de wereld krijgt en hoe meer Xplora Coins de speler krijgt Met deze Coins kan de speler betere en grotere voorwerpen kopen om op reis te gaan door spannende bos-, jungle-, woestijn- en berglandschappen! Een spannende wereld dus om te verkennen, waarbij je op een leerzame manier alle levels kan uitspelen in dit avontuurlijke, grappige spel. Tijdens de eerste dagen op het Roblox platform heeft het al een rating van 91%!!!

Met de stappen die worden geregistreerd via de ingebouwde stappenteller op de Xplora smartwatch verdienen de gebruikers Xplora Coins die direct in het spel kunnen worden gebruikt. 1000 stappen is 1 Xplora Coin. Op deze manier krijgen de kinderen een stimulans om actief te blijven zodat ze sneller verder kunnen in het spel met de Coins die ze verdiend hebben in hun Xplora portemonnee. 

 

 🌼 Koop zaden, plant ze, geef ze water en verzamel energie

 💰 Zet je energie om in geld!

 😺 Verzamel huisdieren om je te helpen de beste GoPlanter te worden!

 🎉 Bij 500 likes geven we een Promo Code cadeau!!!

 ⌚️ Gebruik Xplora Coins om verder te komen

 

De GoPlant spelervaring in Roblox bouwt voort op Xplora's strategie om spellen te integreren met het Goplay platform en zo gebruikers in staat te stellen om vooruitgang te boeken in het spel terwijl ze fysiek actief zijn in de echte wereld. Dit nieuwe concept pakt een conflict tussen kinderen en ouders aan, waarbij de kinderen bang zijn iets te missen als ze niet actief een online game blijven spelen, en de ouders kinderen juist aanmoedigen meer tijd spelend buiten, in de ’echte’ wereld door te brengen en lichamelijk actief te zijn.

Hoe je mee kan doen:

Heeft je kind nog geen Xplora smartwatch? Koop er HIER een. 

1. Lid worden van het Xplora Goplay platform is heel makkelijk. Alles wat je nodig hebt is een Xplora smartwatch (XGO2, XGO3 of X5 Play), en een gebruikersnaam voor de Xplora app voor ouders.

 2. Ga naar goplay.myxplora.com om je te registreren 

3. Log in op het Goplay platform met dezelfde gebruikersnaam als waarmee je inlogt in de Xplora app. 

4. Doe je Xplora horloge om en verzamel je stappen! Bekijk hoeveel stappen je hebt gespaard en hoeveel Xplora Coins je hebt verdiend via de Xplora app.

Hoe gebruik je Xplora Coins in Roblox GoPlant: 

5. Ga naar Roblox en zoek het spel GoPlant om te spelen. Klik HIER voor een directe link.

6. Wanneer je in het Roblox GoPlant spel bent, klik je op “Link Xplora Goplay to access Xplora Coins" knop

7. Voer het e-mailadres in waarmee je ook bij Xplora bent ingelogd. 

8. Klik op ‘Link account’

9. En je ziet je Coins in het menu

10. Koop zaden en huisdieren met de Coins! Als je geen Coins meer hebt, ga dan naar buiten en blijf actief om meer te verdienen!

 

FAQ

Hoe speel ik Goplant!?

Het spel is te vinden in de aanbevelingen op Roblox of zoek naar GoPlant! op in de zoekfunctie van Roblox

Hoe werkt het dan verder?

Zodra spelers zich hebben aangesloten bij het spel kunnen ze een tutorial volgen om te leren hoe alles werkt. ,Hierbij leer je hoe je zaden kan kopen, deze zaden kan planten om geld te verdienen, hoe de wereld te verkennen is, en hoe je met het geld uitrusting, nieuwe coole planten en huisdieren kan kopen.

Integratie met de watch

Spelers die in het bezit zijn van een Xplora smartwatch kunnen hun Xplora e-mail account koppelen en vervolgens hun Xplora munten gebruiken in de winkels in het spel. Om je account te linken kan je naar de’ Link Xplora Goplay to access Xplora Coins" knop gaan aan de linkerkant van het scherm.  Eenmaal in het menu moeten spelers hun email in typen en ze zijn klaar om te gaan!