Nieuws

Het kerstcadeau van dit jaar voor je kids

Het kerstcadeau van dit jaar voor je kids

Kerst komt steeds dichterbij, en de jacht op de leukste cadeaus is al aan de gang, om er zeker van te zijn dat de leukste items niet al uitverkocht zijn. Het juiste cadeau vinden voor het moderne kind kan best een uitdaging zijn - of het nu voor je eigen kind is, voor een familielid of voor de kleine van je vrienden… Het is belangrijk om een cadeau te vinden waar ze dol op gaan zijn, en waar ze langer plezier van gaan hebben dan een vluchtige 15 minuten… Dus, wat als we je nu zouden vertellen dat wij het perfecte cadeau hebben? Kerstman, kijk maar uit! Xplora gaat de concurrentie met je aan! Wat is er mooier dan kinderen een veilige en prettige introductie in de digitale wereld te geven?

Wat maakt de X5 Play smartwatch een leuke en veilige keuze voor zowel kinderen als ouders?

Een complete smartwatch speciaal voor kinderen - de Xplora X5 Play kan het ultieme cadeau zijn dit jaar! Bij Xplora hebben we ontdekt dat technologie toegepast op kinderen zowel leuk kan zijn, maar ook de dagelijkse druk voor de ouders wat kan verminderen. Door het gebruik van de Xplora watches krijgt het kind meer vrijheid, en kan het onafhankelijker worden, en tegelijkertijd ervaart het gezin een betere levenskwaliteit en een gevoel van veiligheid. Om een betrouwbare en kwalitatief goede ondersteuning te zijn is het wel belangrijk dat de technologie speciaal voor kinderen ontworpen en ontwikkeld is. En dat is precies wat Xplora doet: we bieden kinderen een veilige eerste introductie in de digitale wereld - waar ouders nog steeds de controle behouden!

Lees meer en koop onze smartwatch X5 Play hier!

“We zijn enorm blij met Xplora! De zekerheid die het ons als ouders geeft en alle mogelijkheden die het biedt zijn perfect voor kinderen. Een aanrader!” - May Linn Nirisrud

Wacht nog even met die smartphone - Xplora is een geweldig alternatief!

Wij geloven dat het goed is zo lang mogelijk te wachten voordat je je kind een normale smartphone geeft, die overweldigend veel mogelijkheden en inhoud biedt wat alleen bedoeld is voor volwassenen. Laten we eerlijk zijn, kinderen hebben nog niet de cognitieve volwassenheid om alle inhoud en mogelijkheden van een normale smartphone te verwerken. Kinderen zijn nog niet zo ver dat ze op een volwassen manier kritisch kunnen denken, en dit is heel belangrijk wanneer ze zich zonder begeleiding of ouderlijk toezicht door de digitale wereld navigeren. Daarom zijn Xplora smartwatches speciaal ontworpen zonder toegang tot social media en internet. In een recent onderzoek bleek dat 98% van de mensen het er totaal mee eens zijn dat jonge kinderen niet op het internet zouden moeten gaan zonder ouderlijk toezicht. Met onze app voor ouders, blijven ouders steeds het volledige overzicht over de smartwatch houden. Lees meer en koop onze smartwatch X5 Play voor kinderen hier - Kerstcampagne!

Een verscheidenheid aan slimme en veilige functies

Met de Xplora X5 Smartwatch kunnen kinderen bellen en berichten versturen aan de contacten in hun contactenlijst. Via de app voor de ouders kun je zelf bepalen met wie je kinderen contact kunnen opnemen, en kun je zien waar je kind zich op elk moment bevindt via de GPS functie - hier kun je ook veilige zones instellen. Veel kinderen en ouders ervaren deze functies als een grote zekerheid in het dagelijks leven. Verschillende situaties worden er eenvoudiger door, en de levenskwaliteit wordt vergroot. Het belangrijkst is dat kinderen een groter speelgebied krijgen, wat hen meer onafhankelijkheid geeft - dit is een bevrijdend en spannend proces voor de meeste kinderen. Je kunt nu als ouder (een beetje meer) relaxen, en weten dat je altijd contact met je kinderen kan houden - zelfs als ze op pad zijn om hun eigen avonturen te beleven!

Laten we de schoolmodus niet vergeten! Via de app voor ouders kun je de watch in schoolmodus zetten, zodat het kind niet afgeleid wordt tijdens school of tijdens de vrije tijd. Zeer vernuftig - makkelijker kan het niet zijn.

Wat voor kinderen het leukste is aan de watches is de camera, zodat ze zelf foto’s en video’s kunnen nemen. Kinderen kunnen zo de belangrijke momenten in hun leven vastleggen en deze naar hun ouders, grootouders of vrienden sturen. Je zult als lezer natuurlijk helemaal snappen hoe geweldig dit is voor kinderen en de gelukkige ontvanger ❤️. De foto’s kunnen alleen gedeeld worden met de contacten die vooraf in de app van de ouders zijn opgeslagen. Slim en veilig.

Al deze functies en nog meer zijn samengebracht in een smartwatch die past bij de levensstijl van kinderen; de watch past goed om de pols, is praktisch en valt er niet zomaar af, zelfs in een actief dagelijks leven! En anders dan een smartphone kan de watch niet gemakkelijk vergeten worden, omdat hij nu eenmaal altijd om de pols zit. Veel ouders vertellen ons dat hun oudere kinderen nog steeds hun Xplora watches gebruiken, juist omdat ze dan geen extra gewicht in hun zakken hebben, en omdat de watch niet in de weg zit bij activiteiten. Het is een onderdeel van het dagelijks leven van het kind, zonder dat het de ontwikkeling van het kind belemmert. Wij juichen dit toe! Laat kinderen de wereld ontdekken zonder verplichtingen en onnodige afleidingen!

 

“Super blije meid met haar Xplora smartwatch”

 

Zahra vindt het te gek om er foto’s mee te maken en om haar moeder te bellen als ze in de schoolbus zit, zodat ze zeker weet dat haar moeder bij de bushalte staat te wachten 😂

Gerustheid in het moederhart - en een geweldige zekerheid voor kinderen!

 

VI ❤ @xplorawatch

- @ sssbeena

 

De afbeelding hierboven is een afbeelding ter illustratie

Grote blijdschap om hun eerste telefoon

Het is een belangrijk moment voor kinderen wanneer ze hun eerste telefoon krijgen. Deze ervaring kan door slimme ouders in een positieve richting worden gestuurd, vanaf het allereerste begin. Hierdoor kan het de basis vormen van het opbouwen van gezonde en goede waardes. Daarnaast is het nog belangrijk dat kinderen niet worden blootgesteld aan inhoud waar ze nog niet goed mee om kunnen gaan. Daarom bevelen zoveel ouders onze smartwatches aan, als het perfecte alternatief voor een gewone mobiele telefoon. 

 

Het kerstcadeau dat je toegang geeft tot het super coole Goplay universum🌈

Via ons super coole activiteitenplatform met de naam Goplay krijgen jij en je kind toegang tot een heel universum van campagnes en activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Het doel van het platform is om fysieke activiteit te stimuleren. Hoe cool is dat?! Lees hier meer over Goplay

… En het vermindert de schermtijd!

Onze smartwatch helpen samen met het Goplay platform kinderen om actief, gezond en nieuwsgierig te blijven! Het Noorse instituut voor volksgezondheid laat weten dat fysieke activiteit vele voordelen voor de gezondheid heeft, wat ertoe bijdraagt dat kinderen blijer en veiliger worden. Dokters geven daarnaast aan dat actievere kinderen minder snel last krijgen van depressie, angst of ontwikkelingsachterstanden. 

Jullie als ouders kunnen met onze XMOVE activity watch ook meedoen op het Goplay platform, samen met je kind. Lees hier meer over dit fantastische nieuws.

Hebben we je kunnen inspireren?

We hopen dat we je een beetje op weg hebben geholpen bij het vinden van je kerstcadeaus voor dit jaar! Voor ons is het belangrijk om kerstcadeaus te vinden die activiteit stimuleren, schermtijd verminderen en kinderen kind laten zijn. Heb je andere ideeën voor kerstcadeaus die ook kinderen helpen deze doelen te bereiken? Deel dit met ons op Instagram @xplora_nl