Nieuws

Hoe we in 50 dagen naar Mars liepen!

Hoe we in 50 dagen naar Mars liepen!

Xplora is opgericht met de missie om kinderen op een veilige manier kennis te laten maken met de digitale wereld en om een betere balans te brengen tussen schermtijd en fysieke activiteit. 

Deze zomer hebben bijna 12.000 kinderen - en een aantal ouders - ons geholpen om de afstand van Aarde naar Mars te lopen! Dat is een waanzinnige prestatie waar jullie allemaal heel trots op mogen zijn. Onze kleine astronauten van Xplora hebben Mars bereikt in 50 dagen, natuurlijk met een paar leuke spelelementen.

We hadden gedacht dat dit 65 dagen zou duren, dus ik denk dat we hebben onderschat hoe ontzettend actief jullie allemaal zijn!

Het Xplora activiteiten platform moedigt kinderen aan om actief te blijven en deel te nemen aan offline fysieke activiteiten. En door zo actief te blijven worden Xplora Coins verdiend, die online ingewisseld kunnen worden op ons spelplatform, Goplay. 

Klik hier om het Goplay platform te bekijken en zelf aan campagnes deel te nemen.

Deelnemers aan deze campagne: 11.861

Kinderen vinden het geweldig het heelal en het mysterieuze leven ver weg van thuis te onderzoeken. In plaats van een ruimteschip te lanceren, hebben we onze Xplora familie uitgenodigd om mee te doen met onze missie om naar Mars te lopen.

Het bleek onze beste uitdaging ooit te zijn! Er zijn meer dan 70 miljoen kilometers afgelegd tijdens onze virtuele reis - en we hebben niet één keer een komeet geraakt of zijn op een andere planeet gebotst! Dat is nou eens een succesvolle reis!

Van harte gefeliciteerd aan iedereen, en hou ons in de gaten voor een ander avontuur met elkaar. Wie weet, misschien staat het volgende avontuur al klaar…!