KENMERKEN

  • 4G, 3G, 2G
  • Android 4.4 OS
  • #GOPLAY Compatibel
  • 0.3MP Camera
  • Waterdicht IP67
  • 700 mAh Batterij
  • 1.4” TFT

GPS, VEILIGHEIDSZONES, EN SOS

De XGO2 maakt gebruik van meerdere diensten om de locatie van de smartwatch te regsitreren. Er is de mogelijkheid om veiligheidszones in te stellen op belangrijke locaties zoals thuis en op school. In geval van nood kan het kind op de SOS-toets drukken om de opgeslagen noodcontacten te informeren over zijn/haar locatie.

SPRAAKBERICHTEN & BERICHTEN

De XGO2 Smartwatch kan bellen en gebeld worden naar vooraf goedgekeurde contacten. Bovendien kan je kind sms-berichten, spraakberichten en emoticons ontvangen en op dezelfde manier reageren.

FOTO'S MAKEN

Maak foto's met het horloge! Met de 0,3MP camera aan de voorzijde van de XGO2 kan je kind gemakkelijk foto's maken. Ze kunnen de foto's in de loop van de dag met jou delen, zodat je op de hoogte blijft van wat ze aan het doen zijn. Sla foto's op in de galerij en stel eigen achtergronden in.

GOPLAY

Nooit eerder waren kinderen minder actief dan vandaag de dag. Wij willen daar graag verandering in brengen. Kinderen moeten actief blijven, onderzoeken en de wereld verkennen. Daarom lanceren wij 's werelds eerste activiteitenplatform dat fysieke activiteit combineert met entertainment voor kinderen.

Xplora's geschiedenis en reputatie, als een van de veiligste en meest betrouwbare bedrijven voor de productie van wearables voor kinderen, hebben het bedrijf in staat gesteld om pioniers te zijn op dit gebied.

Met de aankondiging van partnerschappen met Sony PlayStation, de film "Dora and the Lost City of Gold" van Paramount Pictures en "Spies in Disguise" van Fox Movies, laat Xplora zien dat meerdere gerenommeerde merken nu al op zoek zijn naar innovatieve bedrijven die creatief en effectief producten kunnen leveren die het onevenwichtige schermtijdprobleem aanpakken. Ons Xplora activiteitenplatform zal kinderen aanmoedigen om meer tijd te besteden aan fysieke activiteiten offline, in ruil voor virtuele beloningen die online kunnen worden verzilverd via ons platform.


Belangrijk:

    • De XGO2 wordt SIM-vrij geleverd, wat betekent dat je zelf een aparte SIM-kaart moet aanschaffen.