Kenmerken

  • Telefoon
  • Berichten en gesproken berichten
  • GPS-locatie functie met SOS en veilige zones
  • Schoolmodus
  • Stappenteller, Stopwatch en Wekker
  • Camera, Fotoalbum, Emojis

De GO-familie heeft een nieuw gezinslid! De XGO3, die het succes zijn voorgangers overtreft, beschikt over alle hoogwaardige functies van een Xplora-apparaat van topklasse tegen een fractie van de prijs.
De camera is beter (2MP), de batterij gaat langer mee (850mAh) en het ontwerp is slanker en lichter dan bij zijn voorganger. Met een normale nano-simkaart kan je meteen met de smartwatch aan de slag. En niet alleen jij, ook je kind! Met de stappenteller en het bekroonde Goplay platform, met spelletjes, campagnes en veilingen, worden kinderen beloond voor hun activiteit. De XGO3 is verkrijgbaar in heldere, vrolijke kleuren, en is speciaal afgestemd op de behoeften van kinderen en hun ouders.
De Xplora XGO3 smartwatch geeft kinderen een perfecte introductie in de digitale wereld en bevat alle belangrijke functies om veilig aan de digitale wereld te wennen en zelfstandiger te worden. De watch biedt gebruiksgemak, plezier en veiligheid in dagelijkse leven voor het hele gezin. Dankzij de mobiele connectiviteit blijven kinderen met hun familie en vrienden verbonden, terwijl ze de wereld zorgeloos kunnen ontdekken.

Xplora app - blijf altijd verbonden

Alle Xplora horloges worden geactiveerd en beheerd via de Xplora app. Zo hebben ouders altijd het overzicht en de controle. Ze kunnen contacten invoeren en toevoegen via de app, en alleen deze contacten zijn zichtbaar op de Xplora watch. Het kind kan alleen communiceren met de contacten die door de ouders zijn opgeslagen. De live locatie van het horloge kan op elk moment door de ouders worden bekeken via de app. Alle andere functies, zoals het instellen van een alarm, de schoolmodus of de veilige zones, worden ook via de ouderapp geregeld.

Veilig en betrouwbaar

Xplora biedt het hoogste niveau van gegevensbeveiliging, waardoor het het meest veilige product in zijn categorie is, en is getest en goedgekeurd door TÜV.

Alle communicatie is versleuteld. Dit betekent dat er een veilige, versleutelde communicatie is tussen het kinderhorloge, de cloudserver en de ouderapp. Bovendien is de Xplora smartwatch voor kinderen niet verbonden met het internet. De gegevensopslag is zorgvuldig ontworpen volgens de AVG-voorschriften. Deze factoren samen maken de Xplora smartwatch veilig en geschikt voor kinderen.

De Xplora smartwatch heeft de technologie van een smartphone. De functies zijn echter aangepast aan de behoeften van kinderen. Het belangrijkste is dat de smartwatch, in tegenstelling tot gewone smartphones, is ontworpen met veiligheidsmaatregelen die bescherming bieden tegen hacking of cyberpesten

Goplay

Xplora gelooft dat kinderen moeten worden aangemoedigd om actief te blijven en om de wereld om hen heen te ontdekken. Xplora's reputatie als 's werelds meest toonaangevende smartwatch voor kinderen heeft ons in staat gesteld pioniers te zijn op dit gebied. Via ons revolutionaire beloningssysteem ontvangen kinderen 1 Xplora Coin voor elke 1.000 stappen die ze zetten. Xplora Coins kunnen worden gebruikt op het Goplay platform, waarop meegedaan kan worden aan leuke spelletjes, toffe activiteiten en spannende campagnes. In samenwerking met grote film- en tv-maatschappijen zoals Paramount, Warner Bros, Universal Pictures en Netflix, organiseren we regelmatig campagnes op het Goplay-platform, waarbij we kinderen aanmoedigen om actiever te zijn. Deze campagnes bevatten vaak wedstrijden en er kunnen geweldige prijzen gewonnen worden.