KENMERKEN

  • 4G, 3G, 2G
  • Android OS
  • #GOPLAY Compatibel
  • 2MP Camera
  • Waterdicht IP68
  • 800 mAh Batterij
  • 1.4” TFT

LOKALISEER

Lokaliseer je kind met de X5 Play. Voel je veilig en zorgeloos wanneer je je kinderen meeneemt op uitstapjes of excursies. Je kunt ook veilige zones instellen, die je waarschuwen wanneer je kind die zone verlaat of binnengaat.

COMMUNICATIE

Het horloge is ook een telefoon! Met een SIM-kaart kun je bellen en gebeld worden. Dit maakt eenvoudige communicatie met je kind mogelijk en met maximaal 50 goedgekeurde contacten. Bellen en gebeld worden gaat heel eenvoudig met veegbewegingen. Het horloge kan ook tekstberichten en emoticons weergeven - geen saaie sms'jes meer!

FOTO’S MAKEN

Maak foto's met het horloge! De 2MP camera op de X5 Play geeft je kind de mogelijkheid om foto's te maken. De foto's kunnen in de loop van de dag met je gedeeld worden, zodat je op de hoogte blijft van wat je kind aan het doen is. Sla meer dan 1000 foto's op in de galerij en stel een eigen achtergrond in.

GOPLAY

Nooit eerder waren kinderen minder actief dan vandaag de dag. Wij willen daar graag verandering in brengen. Kinderen moeten actief blijven, onderzoeken en de wereld verkennen. Daarom lanceren wij 's werelds eerste activiteitenplatform dat fysieke activiteit combineert met entertainment voor kinderen.

Xplora's geschiedenis en reputatie, als een van de veiligste en meest betrouwbare bedrijven voor de productie van wearables voor kinderen, hebben het bedrijf in staat gesteld om pioniers te zijn op dit gebied.

Met de aankondiging van partnerschappen met Sony PlayStation, de film "Dora and the Lost City of Gold" van Paramount Pictures en "Spies in Disguise" van Fox Movies, laat Xplora zien dat meerdere gerenommeerde merken nu al op zoek zijn naar innovatieve bedrijven die creatief en effectief producten, die producten kunnen leveren om het schermtijdprobleem op een creatieve en effectieve manier aan te pakken. Ons Xplora activiteitenplatform zal kinderen aanmoedigen om meer tijd te besteden aan fysieke activiteiten offline, in ruil voor virtuele beloningen die online kunnen worden verzilverd via ons platform.


Belangrijk:

    • De XGO2 wordt SIM-vrij geleverd, wat betekent dat je zelf een aparte SIM-kaart moet aanschaffen.