Garantie-uitbreiding voor een gebroken scherm

Geldig vanaf 01.01.2022

Garantie voor een gebroken scherm – Het volgende is inbegrepen:
- Nieuw product van gelijke of betere specificatie
- Geen eigen risico
- Geen aftrek van waarde voor de levensduur van het product
- Geldt wereldwijd

Wat te doen bij schade:
1. Meld de schade aan door een e-mail te sturen naar support.nl@xplora.com
2. Wij beoordelen de schade en als de schade onder de voorwaarden van deze uitgebreide garantie valt, ontvang je een nieuwe Xplora Smartwatch van hetzelfde of een nieuwer model.
3. Je nieuwe product wordt per post bij je bezorgd.

1. Welk product valt onder de overeenkomst?
Er kan alleen voor deze service worden aangemeld tijdens de aankoop van een Xplora product via onze eigen website. De service is alleen van toepassing op het product dat op het aankoopbewijs staat en het IMEI nummer moet binnen 7 dagen na de aankoop zijn doorgegeven aan Xplora.

2. Voor wie geldt de overeenkomst?
De overeenkomst geldt voor de oorspronkelijke koper van het Xplora-product, of voor een andere persoon die het product later, binnen de periode van de garantie-uitbreiding, gekocht heeft

3. Waar is de overeenkomst van geldig?
De overeenkomst geldt wereldwijd. Het vervangende product wordt geleverd in het land waar het product gekocht is.

4. Wanneer is de overeenkomst van toepassing en hoe lang is deze geldig?
De overeenkomst is geldig vanaf de datum van abonneren, d.w.z. de datum waarop het IMEI nummer aan Xplora is doorgegeven. De geldigheid is 1 jaar (365 dagen).

5. De overeenkomst omvat:
De overeenkomst dekt een gebroken scherm, met uitzondering van opzettelijke schade.

6. Eigen risico:
Er is geen eigen risico voor een gedekte claim.

7. Grove nalatigheid en opzet:
Het Xplora product moet met redelijke zorg behandeld, gebruikt en opgeslagen worden, zover mogelijk. Beschadigingen aan het product als gevolg van grove nalatigheid en / of opzettelijk verkeerd gebruik worden niet gedekt.

8. Vervangend product
Het vervangende product zal worden geleverd in de vorm van een identiek product, of, wanneer dit product niet kan worden verkregen, een product met vergelijkbare specificaties als het beschadigde product.

De resterende looptijd zal worden overgedragen op het nieuwe product. Er wordt geen waarde afgetrokken wegens ouderdom of gebruik. Er wordt geen compensatie in de vorm van geld gegeven. Het product kan één -1- keer worden vervangen binnen de looptijd van de overeenkomst.